Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie na temat Pompamt2

delord50050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym poznać waszą opinie na temat pompamt2. Osobiście tam gra

gram i jest całkiem ok lecz są jednak bugi a wy co sądzicie o tym privku? :-P 

Opublikowano

1. Zarobek

2. Serwer wziął nazwę chyba od pompowanie go przez Pompa Team, bo raczej nie od tego jak się tam gra z tzw."pompą"

3. Nie opłaca się grać, serwer pod IS'a nastawiony - młoda widownia, dużo sms'ów taka sytuacja.

Opublikowano

3. Nie opłaca się grać, serwer pod IS'a nastawiony - młoda widownia, dużo sms'ów taka sytuacja.

A który serwer nie jest nastawiony pod itemshop? Myślisz że ktoś wyłoży ~600zł na maszyne od tak? Każdy serwer jest pod zarobek nawet te najśmieszniejsze gotowce, także zastanów się nad tym co piszesz.

Jak chcesz to graj, kto ma Ci bronić, serwer jest okej, widać że był tworzony więcej czasu, fajne modele i rozwiązanie, w dodatku grywalność jest całkiem wysoka także rozrywki na pewno nie brakuje.

@1373230489-U611928.pngGrafiese Twój nick wystarczył mi abym zaśmiał się na cały pokój.  o.O  xD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

paru kolegów gra mi się serwer nie podoba ogólnie dawno nie widziałem dobrego serwera metin2 serwer pod pa$je przecież to oczywiste sam jak bym zagrał to bym pewnie ze 100zł dał na IS'a no ale nie będę bawił się z dziećmi ogólnie to raczej nie polecam 

A który serwer nie jest nastawiony pod itemshop? Myślisz że ktoś wyłoży ~600zł na maszyne od tak? Każdy serwer jest pod zarobek nawet te najśmieszniejsze gotowce, także zastanów się nad tym co piszesz.

Jak chcesz to graj, kto ma Ci bronić, serwer jest okej, widać że był tworzony więcej czasu, fajne modele i rozwiązanie, w dodatku grywalność jest całkiem wysoka także rozrywki na pewno nie brakuje.

najśmieszniejsze gotowce czyli twoje serwery bo nawet asfen zmienia coś w plikach w przeciwieństwie do ciebie :D pisss jo 

PS: fajna sygnatura 

Opublikowano

@Weight

Wiesz co znaczy serwer pod sam zarobek a serwer pod utrzymywanie się?

Nie polecam tego serwera. Na siłę tworzenie beki z metina. Serwer dla tych dzieciorów, którzy oglądają ten tzw. pompateam.

Wiem, serwer nie kosztuje 5zł tak jak myślisz, niech sobie zarabiają ile chcą, co Ciebie to? Gra jest dla przyjemności a nie dla wydawania pieniędzy (jak kto chce) także na siłe Ciebie nie zmuszają "wydaj na is!!!!!!!11" wszystko da się osiągnąć tylko trzeba czasu i chęci, z takim podejściem na pewno nic nie osiągniesz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wiem, serwer nie kosztuje 5zł tak jak myślisz, niech sobie zarabiają ile chcą, co Ciebie to? Gra jest dla przyjemności a nie dla wydawania pieniędzy (jak kto chce) także na siłe Ciebie nie zmuszają "wydaj na is!!!!!!!11" wszystko da się osiągnąć tylko trzeba czasu i chęci, z takim podejściem na pewno nic nie osiągniesz.

Chyba nie zrozumiałeś o co mu chodzi. Są osoby które tworzą server z przyjemności i chcą zarobić tylko na jego utrzymanie (Mniejsze ceny w IS ) i takie osoby co tworzą servery w celu zarabiania pieniędzy (Większe ceny w IS ) 

Kolejne bzdety to: ,,wszystko da sie osiągnąć'' No nie zawsze, na niektórych serverach nie ma Kuponów SM, i itemów z IS nie da się zdobyć w żaden inny sposób.

Opublikowano

Serwer jedno wielkie BAGNO !

Przerobione pliki WebMetina, administracja, która nie ogarnia podstawowych spraw.

Kłamstwo na kłamstwie o update, o zwiększonych respach itp.

Jedyne co się liczy to HAJS OD GRACZY - świadczy o tym IS.

Aby kupić MOUNTA NA MIESIĄĆ trzeba wydać około 100zł ! Czas leci zawsze, nawet gdy jesteśmy offline.

Kanał VIP kolejna sprawa, VIP'ki mają spokój a TY zwykły "noobie" męcz się z innymi na spotach.

Przedmiot który gwarantuje Ci, że itemek nie zniknie gdy go spalisz u kowala JEST W IS a w grze dropi raz na 10h gry.

Kowal, który wszystko pali napędza ludzi do kupowania tego przedmiotu w IS.

Ot cała filozofia, wykup IS, zacznij grać, zacznij ulepszać - ZNÓW ODWIEDŹ IS - zacznij expić, wbij lvl, zacznij ulepszać nowe eq - ZNÓW ODWIEDŹ IS itd.

JEDNO WIELKIE G*WNO ! 

Opublikowano

Serwer jedno wielkie BAGNO !

Przerobione pliki WebMetina, administracja, która nie ogarnia podstawowych spraw.

Kłamstwo na kłamstwie o update, o zwiększonych respach itp.

Jedyne co się liczy to HAJS OD GRACZY - świadczy o tym IS.

Aby kupić MOUNTA NA MIESIĄĆ trzeba wydać około 100zł ! Czas leci zawsze, nawet gdy jesteśmy offline.

Kanał VIP kolejna sprawa, VIP'ki mają spokój a TY zwykły "noobie" męcz się z innymi na spotach.

Przedmiot który gwarantuje Ci, że itemek nie zniknie gdy go spalisz u kowala JEST W IS a w grze dropi raz na 10h gry.

Kowal, który wszystko pali napędza ludzi do kupowania tego przedmiotu w IS.

Ot cała filozofia, wykup IS, zacznij grać, zacznij ulepszać - ZNÓW ODWIEDŹ IS - zacznij expić, wbij lvl, zacznij ulepszać nowe eq - ZNÓW ODWIEDŹ IS itd.

JEDNO WIELKIE G*WNO ! 

Kanał vip = 1h dropu i kupujesz sm w grze kupujesz pd w is i lecisz na vip nie musisz ladowac w is ;)

zwoje kowala na dungu 70lv leci okolo z co 3 bosa     Dunga robisz 2 min ;)

JEDNO WIELKIE GÓwno TO OSOBY TAKIE JAK TY KTÓRE POPROSTU SB NIE RADZĄ I CHCĄ WSZYSTKO OSIĄGNĄC W CIĄGU PARU MIN GRY ;)

Opublikowano

Serwer lekko syfiasty i do tego tworzony przez pompa team. Nie polecam.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Duża grywalność.

Nie moge zagrać bo nawet client nie chce mi sie odpalić.

W d***e mają tych którym nie działa client/patcher im 3k graczy starczy pomimo że mogli by nawet mieć +5k.

Opublikowano

Duża grywalność.

Nie moge zagrać bo nawet client nie chce mi sie odpalić.

W d***e mają tych którym nie działa client/patcher im 3k graczy starczy pomimo że mogli by nawet mieć +5k.

przy Patchowaniu wywala ci błąd ?

Jeśli tak to ja ci wywali błąd nie zamykaj go wejdz w menedżer urządzen zamknij ten proces odpal ponownie patcher powinno byc dobrze

Opublikowano

serwer ok, ale administracja... Pobawią się chwile, zarobią i tyle z tego będzie. Tak samo jak z Ravią s1/s2... moim zdaniem nie warto.

Opublikowano

Mówiłem to już kilka razy. Gdyby nie Isamu i reszta tego 'teamu' serwer nie miałby racji bytu na polskim rynku. Padłby w ciągu max. roku.

Widać po Ravii, że są to serwery w pełni nastawione pod zarobek, a szkoda, bo moim zdaniem popularni yt'berzy nie powinni promować kiczu, tylko coś godnego uwagi.

Opublikowano

Kanał vip = 1h dropu i kupujesz sm w grze kupujesz pd w is i lecisz na vip nie musisz ladowac w is ;)

zwoje kowala na dungu 70lv leci okolo z co 3 bosa     Dunga robisz 2 min ;)

JEDNO WIELKIE GÓwno TO OSOBY TAKIE JAK TY KTÓRE POPROSTU SB NIE RADZĄ I CHCĄ WSZYSTKO OSIĄGNĄC W CIĄGU PARU MIN GRY ;)

Zgadzam się z Tobą. Wystarczy 70 Lv wbić i tam się easy dropi.

PS. Zobaczcie na wczorajszy Event. Kuzyn wyciągnać z niego PDKA i 1000SM, a ja np. z OXA PDKA i 500SM, więc czy nastawiony serwer na hajs, to się nie zgodzę.

Podoba bardzo mi się w nim, drop yangów itp. że ceny nie są jakieś 1kkk itp. tylko np. taki fms+9 40SR 1kk.

Opublikowano

+

Z*********e przystosowany drop yang

niskie ceny co wynika z dropu yang

sporo graczy

ciekawie zrobiony kowal

brak oczojebnych eq i skilly

-

bugi (sporo)

drogi is

dziwnie zrobiony klient, crashe itd.

często off

Nie ma.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...